Om os

Med mange års erfaring i branchen er Assist24 Denmark det oplagte valg, når du står fast langs vejen. Vores filosofi er at kombinere vores mangeårige erfaring med moderne og innovative processer for at gøre kundeoplevelsen til den bedste på markedet.

Redningsaktiviteter døgnet rundt

Landsdækkende redningsaktiviteter døgnet rundt

Vores fokus er at give dig som kunde hurtig og korrekt hjælp døgnet rundt, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi forsøger altid at hjælpe dig på stedet, så du hurtigt kan fortsætte din rejse. Alternativt bugserer vi dig til et passende værksted. Hos Assist24 er vi eksperter i at hjælpe dig med blandt andet fritrækning, bugsering, starthjælp, hjulskifte, problemer med brændstof, autolåsesmed, autotransport med mere.

Vi har også erfaring med at hjælpe mange forskellige brancher, herunder: Vognmænd, Speditører, Skovbrug, Landbrug, Maskinstationer, Entreprenører, Kommuner, Busselskaber

Moderne vejhjælp

Vi tror på at kombinere stor teknisk kompetence med effektive og digitale processer. Vi ved, at et uforudset driftstop kan være en stressende situation, men ved at tilbyde vores kunder en nem og moderne måde at bestille vejhjælp, gør vi situationen mere håndterbar.

Moderne vejhjælp

Historie og værdier

Med rødder i halvtredserne er Assist24 en af de mest erfarne aktører på det danske marked. Assist24 består af et tæt samarbejde mellem forskellige stationer rundt om i hele landet, som altid stræber efter hurtig service af høj kvalitet ved at kombinere moderne processer med mange års erfaring til alle kunder.

Vores organisation præges af et stærkt kundefokus og en moderne tilgang til vejhjælp.

Ledelse og ejere

Assist24 Denmark A/S er siden 2023 en del af Assist24 Group, en markedsleder inden for vejhjælp i Norden. Assist24 Group leverer kundefokuserede tjenester af høj kvalitet inden for blandt andet vejhjælp, software til vejhjælp og vejhjælpsforsikringer.

Assist24 Group ejes af Stirling Square Capital Partners.