Bugsering

Vores avancerede og veludrustede redningsflåde klarer bugsering af alle typer køretøjer. Vi kan hjælpe dig med alt fra personbiler til store og tunge køretøjer.

...

Vi bugserer dig hurtigt og sikkert videre

Vi tilbyder bugsering for at du hurtigt og sikkert skal kunne komme videre på vejen. Uanset om du er kørt fast i skoven, ikke kommer fri af sneen eller uheldigvis er havnet i grøften er vi hurtigt til stede for at hjælpe dig.

Vores store hold af erfarne chauffører og avancerede redningskøretøjer findes i hele Danmark netop for at du skal kunne komme hurtigt og sikkert videre.

Sikkerheden er det vigtigste

Vores mål er, at du skal føle dig sikker på vejene. Sikkerheden går altid forud for alt andet da vi ved, hvor farligt det kan være på vejene. Vi bestræber os på at være hurtigt fremme, hvis der skulle ske en ulykke, så vi både kan arbejde på køretøjet, bugsere bilen, sikre området og guide trafikken sikkert videre.

...

Andre tjenster hos Assist24

FritrækningFritrækning BugseringBugsering StarthjælpStarthjælp HjulskifteHjulskifte BrændstofBrændstof Bilreparation på vejenBilreparation på vejen AutotransportAutotransport AutolasesmedAutolasesmed

I en nødsituation?
Ring til os!