Starthjælp

Har du brug for starthjælp? Der kan være mange forskellige årsager til, at bilen ikke vil starte. Vi har udstyret til at tjekke, hvorfor du ikke kan starte dit køretøj, så du hurtigt kan komme videre i trafikken.

...

Vi hjælper dig med at starte bilen

Et af de problemer, vi oftest hjælper med at løse, er hvis dit køretøj ikke vil starte. Vi har samlet mange års erfaring af starthjælp i vores team af dygtige folk, så vi kan hjælpe dig videre på en effektiv måde. Vi har lang erfaring med starthjælp til både personbiler og erhvervskøretøjer.

Der kan være mange årsager til, at køretøjet pludselig ikke vil starte – måske er batteriet dødt, startmotoren defekt, eller brændstofniveauet for lavt. Mulighederne er mange. Vi hjælper dig med at fejlfinde samt løse problemet, så du hurtigt og sikkert kan komme videre på vejen.

Hvad er starthjælp?

Starthjælp betyder fejlfinding og løsning af problemer som gør, at køretøj ikke vil starte. Det kan eksempelvis være at få gang i batteriet, hvis det er dødt. Uanset problemet står vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt, alle årets dage – og vi findes i hele Danmark, så vi er hurtigt fremme.

...

Andre tjenster hos Assist24

FritrækningFritrækning BugseringBugsering StarthjælpStarthjælp HjulskifteHjulskifte BrændstofBrændstof Bilreparation på vejenBilreparation på vejen AutotransportAutotransport AutolasesmedAutolasesmed

I en nødsituation?
Ring til os!