Vejhjælp MC

Med vejhjælp MC fra Assist24 kan du trygt køre afsted og nyde turen på din motorcykel – vi sørger for hurtig assistance, hvis du skulle få brug for det.

...

Vejhjælp til motorcykel

Hos Assist24 hjælper vi dig, når du akut har brug for vejhjælp til din motorcykel. Vi er altid hurtigt fremme, uanset hvor i landet du befinder dig. Med vores service bliver du endnu mere tryg, når du suser afsted på din motorcykel.

Vores mission er, at du ikke skal bekymre dig om hverken startproblemer, punkterede dæk, at løbe tør for benzin eller hvis uheldet skulle være ude.

Landsdækkende service døgnet rundt

Vi har servicestationer i hele landet med det formål, at vi hurtigt kan være fremme for at hjælpe dig, hvor end du har brug for det. Vi sidder klar døgnet rundt for at give dig den størst mulige tryghed på vejene.

Uanset hvad der er galt med din motorcykel hjælper vi dig, enten ved at assistere direkte på stedet eller ved at transportere motorcyklen til værksted.

...

Andre tjenster hos Assist24

FritrækningFritrækning BugseringBugsering StarthjælpStarthjælp HjulskifteHjulskifte BrændstofBrændstof Bilreparation på vejenBilreparation på vejen AutotransportAutotransport AutolasesmedAutolasesmed

I en nødsituation?
Ring til os!