Vejhjælp trailer

Med vejhjælp trailer fra Assist24 kan du trygt ordne dine ærinder uden at bekymre dig – vi sørger altid for hurtig assistance, hvis du skulle få brug for det på vejen.

...

Vejhjælp til trailer

Hos Assist24 hjælper vi dig, når du akut har brug for vejhjælp til din trailer. Uanset hvor i landet du befinder dig er vi altid hurtigt fremme. Med vores service får du pålidelig og professionel hjælp til din trailer, hvis du skulle få brug for det.

Vores mange års erfaring fra branchen gør os til din ultimative partner til assistance ved hjulskifte, fritrækning, bugsering og lapning af dæk på din trailer.

Landsdækkende service døgnet rundt

Vi har landsdækkende service med det formål, at vi hurtigt kan være fremme for at assistere dig, uanset hvor du er. Vi sidder klar ved telefonerne døgnet rundt for at give dig den størst mulige tryghed på vejene.

Uanset problemet med din trailer hjælper vi dig, enten direkte på stedet eller ved at transportere til nærmeste værksted.

...

Andre tjenster hos Assist24

FritrækningFritrækning BugseringBugsering StarthjælpStarthjælp HjulskifteHjulskifte BrændstofBrændstof Bilreparation på vejenBilreparation på vejen AutotransportAutotransport AutolasesmedAutolasesmed

I en nødsituation?
Ring til os!