Vejhjælp Fredericia

Hos Assist24 er vi altid hurtigt fremme, når du har brug for vejhjælp i Fredericia. Vi hjælper dig døgnet rundt med tryg og effektiv vejhjælp hele vejen. Hvis det er muligt, assisterer vi dig direkte på stedet. Såfremt det ikke er muligt, sørger vi for autotransport til nærmeste værksted.

...

Autohjælp - Fredericia

Med vores autohjælp i Fredericia kan du få hjælp med alle typer biler, små lastbiler, campingvogne, autocampere, motorcykler og trailere. Vi sidder klar til at assistere dig døgnet rundt, og du kan altid forvente hurtig og professionel service fra vores medarbejdere.

Autotransport

Mange af vores opgaver er autotransport i Fredericia. Hos Assist24 tilbyder vi pålidelig og sikker transport af din bil, uanset hvor den skal hen. Vi sørger for at transportere dit køretøj på en effektiv og tryg måde, så du hurtigt kan komme videre.

...
...

Moderne vejhjælp

Ved at kombinere vores store tekniske kompetence med effektive digitale processer, kan vi tilbyde tryg og moderne vejhjælp. Vi tilbyder dig en nem måde at bestille vejhjælp, så du hurtigt kan komme videre fra et ubelejligt driftstop.

I en nødsituation?
Ring til os!