Vejhjælp Horsens

Hvis du har brug for vejhjælp i Horsens, er du kommet til det rette sted. Hos Assist24 tilbyder vi landsdækkende service døgnet rundt. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig videre på vejene, og sørger for at du får sikker og hurtig vejhjælp, når du har brug for det. Vi assisterer altid så vidt muligt direkte på stedet. Såfremt det ikke er muligt, sørger vi for transport til nærmeste værksted.

...

Autohjælp

Vi tilbyder autohjælp i Horsens til mange forskellige typer køretøjer. Uanset om du har brug for hjælp til din personbil, motorcykel, campingvogn, lastbil eller trailer, så sidder vi klar til at assistere dig. Hos os kan du altid forvente hurtig og professionel service, døgnet rundt.

Autotransport i Horsens

Med vores store erfaring inden for autotransport i Horsens håndterer vi hos Assist24 mange opgaver og kan med rette kalde os eksperter. Vi transporterer din bil sikkert og effektivt fra a til b, så du hurtigt kan komme videre i programmet.

...
...

Moderne vejhjælp

For at skabe den bedst mulige kundeoplevelse kombinerer vi vores mange års erfaring inden for branchen med moderne og effektive digitale processer. Vores mål er, at du skal tilbydes en nem og overskuelig måde at bestille vejhjælp, hvis uheldet skulle være ude.

I en nødsituation?
Ring til os!