Vejhjælp Jylland

Hos Assist24 er vi altid hurtigt til stede, når du har brug for vejhjælp i Jylland. Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, og vi tilbyder altid tryg og effektiv vejhjælp. Så vidt muligt assisterer vi dig direkte på stedet. Alternativt sørger vi for autotransport til nærmeste værksted.

...

Autohjælp

Vi tilbyder autohjælp i Jylland til alle typer biler, små lastbiler, campingvogne, autocampere, motorcykler og trailere. Vi er klar til at assistere dig døgnet rundt, og du kan altid forvente hurtig og professionel service fra vores medarbejdere.

Autotransport i Jylland

Mange af vores opgaver omhandler autotransport i Jylland. Assist24 er din garanti for pålidelig og sikker fragt af dit køretøj, uanset destinationen. Vi sørger for effektiv og sikker transport af dit køretøj, så du hurtigst muligt kan fortsætte dine planer.

...
...

Moderne vejhjælp

Ved at kombinere vores omfattende tekniske kompetence med effektive digitale processer, kan vi tilbyde tryg og moderne vejhjælp. Vi tilbyder en enkel måde at bestille vejhjælp, så du hurtigt kan komme videre fra et ubelejligt driftstop.

I en nødsituation?
Ring til os!