Vejhjælp København

Hos Assist24 er vi klar til at rykke ud, når du har brug for vejhjælp i København. Vi hjælper dig døgnet rundt med hurtig og sikker vejhjælp fra start til slut. Hvis det er muligt, assisterer vi dig direkte på stedet, hvis ikke, sørger vi for autotransport til nærmeste værksted.

...

Autohjælp

Med vores autohjælp i København kan du få hjælp med alle typer biler, små lastbiler, campingvogne, autocampere, motorcykler og trailere. Vi sidder klar til at assistere dig døgnet rundt, og du kan altid forvente hurtig og professionel service fra vores medarbejdere.

Autotransport i København

Mange af vores opgaver inden for vejhjælp er autotransport i København. Hos Assist24 tilbyder vi pålidelig og sikker transport af din bil i og omkring hovedstaden. Vi sørger for at transportere dit køretøj fra a til b på en effektiv og tryg måde, så du hurtigt kan komme videre i programmet.

...
...

Moderne vejhjælp

Ved at kombinere stor teknisk kompetence med effektive digitale processer, kan vi tilbyde moderne og tryg vejhjælp. Vi tilbyder dig som kunde en nem måde at bestille vejhjælp, så du hurtigt kan komme videre fra et uforudset driftstop.

I en nødsituation?
Ring til os!