Vejhjælp Kolding

Hvis du har behov for vejhjælp i Kolding, er du kommet til det rette sted. Hos Assist24 har vi landsdækkende service døgnet rundt, alle årets dage. Vi er altid klar til at hjælpe dig videre på vejene, og sørger for at du får sikker og hurtig vejassistance. Vi hjælper altid så vidt muligt direkte på stedet. Alternativt sørger vi for transport til nærmeste værksted.

...

Autohjælp

Vi tilbyder autohjælp i Kolding til alle typer køretøjer. Uanset om du har brug for assistance til din personbil, motorcykel, campingvogn eller trailer, så er vi her for at hjælpe dig. Hos Assist24 kan du altid forvente hurtig og professionel service, hele døgnet rundt.

Autotransport i Kolding

Med vores store erfaring inden for autotransport i Kolding håndterer vi hos Assist24 mange opgaver og kan med rette kalde os eksperter. Vi transporterer din bil sikkert og effektivt fra a til b, så du hurtigt kan komme videre i programmet.

...
...

Moderne vejhjælp

Vi kombinerer vores mange års erfaring med de nyeste digitale løsninger for at give dig den bedste service. Vores mål er at gøre det nemt for dig at få hjælp på vejen, hvis du skulle få brug for det.

I en nødsituation?
Ring til os!