Autohjælp Sjælland

Vi hos Assist24 er altid hurtigt fremme, når du har brug for autohjælp på Sjælland. Vi er klar døgnet rundt og rykker altid hurtigt ud, så du kan få effektiv og sikker assistance på vejen. Vi hjælper dig, så vidt muligt, direkte på stedet. Alternativt sørger vi for transport til nærmeste værksted, så du får den autohjælp, du har brug for.

...

Vejhjælp

Med vores vejhjælp på Sjælland kan du få hjælp med alle typer køretøjer, både personbiler, små lastbiler, motorcykler, campingvogne, autocampere og trailere. Vi sidder klar til at assistere dig døgnet rundt, alle årets dage og tilbyder altid hurtig og professionel service.

Autotransport - Sjælland

Vi udfører mange opgaver med autotransport på Sjælland. Med vores store ekspertise kan vi tilbyde sikker og effektiv transport af din bil, uanset hvor du ønsker at få den transporteret til og fra. Vi sørger for at dit køretøj trygt kommer fra a til b, så du hurtigt kan komme videre.

...
...

Moderne vejhjælp

Ved at kombinere vores store tekniske kompetence med effektive og digitale processer, kan vi tilbyde tryg og moderne vejhjælp til alle. Med Assist24 får du en nem måde at bestille vejhjælp, så du hurtigt kan komme videre fra et driftstop.

I en nødsituation?
Ring til os!